Επέζησε για πέντε μέρες χάρη στα μαλλιά της!!!!

Άγιο είχε μία 52χρονη, που έπεσε με το αυτοκίνητό της σε απόκρημνη περιοχή στα βουνά Rocky στο Colorado, κοντά σε ανθρακωρυχείο, και κατάφερε να επιζήσει για πέντε μέρες… χάρη στα μαλλιά της.

Η Cynthia Blair-Hoover έσπασε 11 πλευρά και ο ένας της πνεύμονας τραυματίστηκε σοβαρά, όταν έχασε τον έλεγχο του VW Passat που έκανε βουτιά από λόφο 106 μέτρων. Η Αμερικανίδα αρχικά έχασε τις αισθήσεις της.

Όταν κάποια στιγμή συνήλθε συνειδητοποίησε ότι είναι χτυπημένη και εγκλωβισμένη χωρίς φαγητό ή νερό, μέσα στο κρύο και το χιόνι, ενώ παραμόνευαν αρκούδες και άλλα άγρια ζώα.

Τελικά, κατάφερε να παραμείνει στη ζωή πίνοντας νερό της βροχής που έπεφτε στα μαλλιά της. Τελικά, με όση δύναμη της είχε απομείνει, η Blair-Hoover σύρθηκε περίπου 400 μέτρα μέχρι το ανθρακωρυχείο.

Εκεί άκουσε φωνές και έτσι άρχισε να ουρλιάζει. Λίγα λεπτά αργότερα, κάποιοι την άκουσαν και την βρήκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Οι διασώστες είπαν ότι το στόμα της ήταν γεμάτο χώμα. Πλέον η 52χρονη αναρρώνει σε νοσοκομείο του Colorado.

έγραψε το trelokouneli

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner