Δεν θα αφήσουμε το Κάστρο να πεθάνει! Αυτό το χατήρι δεν θα τους γίνει...


Συνέντευξη τύπου παραχωρεί στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Πολιτών Παρέμβαση» την Τετάρτη 6 Μαΐου και ώρα 12.30΄ το μεσημέρι μέσα στο χώρο του Κάστρου.
Στην συνέντευξη το Διοικητικό Συμβούλιο θα προβεί σε ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα μνημεία μας σήμερα και θα εκφράσει τις απόψεις του για όσα έγιναν και για όσα δεν έγιναν ίσαμε σήμερα στην κατεύθυνση προστασίας τους και ανάδειξής τους.
Παράλληλα θα παρουσιάσει το πρόγραμμα των πρωτοβουλιών και των ενεργειών του Συλλόγου για το επόμενο διάστημα, με τις οποίες αποσκοπεί να κινητοποιήσει την κοινή γνώμη και να απαιτήσει από τους θεσμικούς παράγοντες τη δραστηριοποίησή τους για την εξασφάλιση των μέσων και των προϋποθέσεων που θα καταστήσουν τα μνημεία της περιοχής επισκέψιμα.
Εξάλλου την Κυριακή 10 Μαΐου και ώρα 10.30΄ το πρωί τα μέλη της Παρέμβασης των Πολιτών και οι φίλοι τους καλούνται να δώσουν το παρών τους μέσα στο Κάστρο για ένα πικνίκ με καθαριότητα και ψυχαγωγία. Το Κάστρο έχει γεμίσει ξανά χορτάρια και γίνεται καθημερινά επικίνδυνο για τους επισκέπτες. Οι Αρτινοί πολίτες και θέλουν και μπορούν να ξεκινήσουν τον καθαρισμό του.
Ένα κυριακάτικο πρωινό στο Κάστρο με καφέδες, αναψυκτικά, πίτες, μεζέδες και… τσίπουρο είναι ένα μαζικό και βροντερό μήνυμα: δε θ’ αφήσουμε να πεθάνει το Κάστρο!!!

Γράφει το Κεντρί

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner