Αστεία ανέκδοτα, για να πάει καλά η μέρα!

Μια μέρα αποφασίζει ο πατέρας του Δημητράκη να πάει στο σχολείο να ρωτήσει για την πορεία του στα μαθήματα.Πηγαίνει πρώτα στον μαθηματικό: - Τι να σας πω κύριε, ο γιος σας δεν ξέρει τίποτα, να φανταστείτε δεν ξέρει πόσο κάνουν 1+1.Αγανακτισμένος ο πατέρας πάει στον καθηγητή της γεωγραφίας, και εκείνος του λέει τα ίδια: - Τι να σας πω κύριε ο γιος σας δεν ξέρει ούτε ποια είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας. Στεναχωρημένος ο πατέρας πάει στο σπίτι και ρωτάει το γιο του: - Να σου πω παιδί μου, πόσο κάνει 1+1? - 3.- Και ποια είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας?- Η Λάρισα. - Καλά ρε αφού τα ξέρεις γατί δεν τα λες?

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ο γύφτος προσπαθούσε να διώξει απο το τσαντίρι το γυφτάκι για να κάνει sex με την γύφτισα και του λέει:- Πάρε 1 ευρώ και πάενε στο πιρίπτερο να πάρεις μια τσικουλάτα.- Όχι, ντεν τέλω, λέει το γυφτάκι.- Αντε πάενε να πάρεις τσίκλες.- Ντεν τέλω.- Αντε πάρε 5 ευρώ και πάρε μια τσακούλα καραμέλες.- Ντε τέλω είπα.- Ε, τί τέλει; ρωτάει ο γύφτοςΚαι λεει το γυφτάκι: - Να ντώ τέλω!!


------------------------------------------------------------------------------------------

Πάει ένας Λαρισαίος να αγοράσει αυτοκίνητο.- Τί θα θέλατε κύριε; - Ένα αυτοκίνητου, λέει ο Λαρισαίος.- 4x4; ρωτάει ο πωλητής.- Τι να του κάν' κύριεμ'; 3x3 είναι το γκαράζ μου! Που να το βάλω;- Να πάρετε τότε ένα Αλμέρα, προτείνει ο πωλητής.- Αααα! Κοίταξι να δεις, ιγώ σήμιρα του θέλου, όχι αλλ' μέρα!

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner