Σύμπραξη πολιτών δελτίο 27

Γράφει η Σύμπραξη Πολιτών


ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΛΤΙΟ 27 6. 5. 09

----------------------------------------------------------------------------

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΙΟΥ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΩΝ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ :

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΒΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ, ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΥΨΟΜΕ . . .

Αγαπητοί Φίλοι - Πολίτεs

Τελευταία επικοινωνία μαs πρίν τη συνάντησή μαs την Κυριακή 10 Μαίου, και σαs επιφυλάσσσομε μια

ευχάριστη έκπληξη. Σαs είχαμε ενημερώσει ότι μαs παραχωρήθηκε χρόνοs 50 λεπτών σε τηλεοπτικό καναλι μικρήs εμβέλειαs. Τώρα μπορείτε να τιs παρακολουθήσετε με την ησυχία σαs. Σε δυό-τρειs μέρεs θα έχουν ανεβεί. Πληκτρολογήστε WWW. YOUTUBE. COM και στη συνέχεια τιs λέξειs

«SIBRAXI POLITON”. Περιμένουμε τα σχόλιά σαs.

1. Το σχέδιο Καταστατικού το στείλαμε με το Δελτίο 15 στιs 22 Φεβρουαρίου. Παρακαλούμε

να το έχετε μαζί σαs την Κυριακή, διότι λόγω μεγέθουs κρίθηκε μη λειτουργικό να σταλεί εκ νέου στιs χιλιάδεs των παραληπτών. Στην είσοδο τηs αίθουσαs θα υπάρχουν αντίγραφα για όσουs δεν το έχουν, μαζί με τιs προτεινόμενεs αλλαγέs, ώστε δεν χρειάζεται να στενοχωριέστε !

2. Η ιδρυτική μαs Συνέλευση πρόκειται να βιντεοσκοπηθεί και να προβληθεί μέσω Internet.

Ετσι όλοι, όπου και αν μένουν θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα πρώτα 20

λεπτά τηs ιστορικήs Συνέλευσηs, για το νέο ξεκίνημα τηs πατρίδαs μαs και των Πολιτών τηs πληκτρολογώνταs www.lampsitv.gr και φυσικά παρακαλούμε να μαs γνωρίσετε τιs εντυπώσειs σαs.

3. Η Ιδρυτική Συνέλευσή μαs, ΔΕΝ μπορούσε να πραγματοποιηθεί σε καλύτερη χρονική συγκυρία ! Τα

όσα θλιβερά, κωμικά, τραγικά, αντεθνικά, παράλογα, προσβλητικά για την ιστορία μαs, τον πολιτισμό μαs και την αξιοπρέπεια των ΠΟΛΙΤΩΝ, συμβαίνουν στη χώρα μαs πείθουν και τον πλέον δύσπιστο, για την Α Ν Α Γ Κ Α Ι Ο Τ Η Τ Α τηs λειτουργίαs τηs ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, αν βέβαια είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσομε την επιβίωσή μαs, το μέλλον των ΝΕΩΝ και του Εθνουs μαs. Εχομε ακυβερνησία, έχομε κοροϊδία, έχομε ακατάσχετη ψευδολογία τηs «πολιτικάν-τικηs φυλήs » που μαs δυναστεύει δεκαετίεs τώρα, έχομε οικονομική καθίζηση, έχομε ηλίθια σπατάλη των λιγοστών πόρων που μαs παρέχουν ακόμη οι κουτόφραγκοι ( εμείs πάψαμε να έχομε δικούs μαs προ πολλού), έχομε χοντρό δούλεμα για παροχέs ενίσχυσηs των « μη εχόντων »

(για να αγοράσουν οι . . . « έχοντεs » πανάκριβα αυτοκίνητα) έχομε αυξανόμενη ανεργία, έχομε παντελή έλλειψη παραγωγικών επενδύσεων χρόνια τώρα, έχομε απολιθωμένη δυσκίνητη «ξεχειλί-

ζουσα» γραφειοκρατία (το Δημόσιο είναι ο μόνοs . . . «εργοδότηs» καταφύγιο των πάντων, έχομε.. . . , έχομε , , , , έχομε . . . μαύρη κατάντια, μαύρα χάλια, μαύρη μαυρίλα ολούθε και τον κακό μαs το καιρό ! ! !

ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ;

ΝΑ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ; ΝΑ ΟΡΓΑΝΩ-ΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΓΗ, ΔΙΑΡΚΗ, ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΑΘΕ ΒΑΘΜΟΥ ; ΠΟΥ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡ-ΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ;

ΣΕ ΕΠΙΜΕΤΡΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ « ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ »

ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τον έλεγχο τηs Πολιτικήs Εξουσίαs.

Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, στην οποία συμμετέχω ωs ιδρυτικό μέλοs, έχουσα το σύνθημα <<Η ΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΦΤΑΣΕ ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ : ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΒΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ, ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΥΨΟΥΜΕ . . >>, ανακοίνωσε, στο 24ο Δελτίο τηs ότι: Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ , για την έγκριση και ψήφιση του Καταστατικού τηs, θα πραγματοποιήσει σε μεγάλη αίθουσα του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ και ΒΙΟΜΗ-ΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΒΕΑ) , Ακαδημίαs -7, Την ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΪΟΥ και ΩΡΕΣ από 0900 έωs 1900.Το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ θα υπογραφεί από όλουs τουs παρόντεs που επιθυμούν να είναι στα Ιδρυτικά μέλη. Προτεραιότητα για την εξασφάλιση καθισμάτων στην αίθουσα θα έχουν κατά σειρά όσοι θα δηλώσουν συμμετοχή (με Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση και τηλέφωνo) στo Ε-mail: sibraxi.politon@ontelecoms.gr

Thl. Αντ. Αντωνιάδηs: 6979 877878 ή Στυλ. Σφακιανάκηs: 210-8236421, 6977 250222.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Επισυνάπτομε την παρακάτω ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΚΛΗΣΗ (συμμετέχουμε ωs ΣΥΜΠΡΑΞΗ) η οποία είναι αποτέλεσμα αγανάκτησηs 2.500 πολιτών του κέντρου τηs Αθήναs που κατέθεσαν την 23-11-08 διαμαρτυρία στη Βουλή (σήμερα οι διαμαρτυρόμενοι υπερβαίνουν τουs 10.000 ) κατά τηs ανθελληνικήs πολιτικήs των λαθρομεταναστών.

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕ-ΝΤΡΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΙΟΥ, ΩΡΑ : 7μμ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΙΤΙΚΩΝ

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ! ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ! ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΔΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.

Με την ψήφο μαs επιβραβεύουμε ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ. Πέρα και πάνω από τα μικρά μαs συμφέροντα υπάρχει ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ,Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ,Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ,Η ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ , ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. Υπάρχει το ΑΥΡΙΟ το ΔΙΚΟ ΜΑΣ και τηs ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. Έλληνεs ενωμένοι με ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ , την Προστασία τηs ζωήs μαs, τηs περιουσίαs μαs, των κόπων μαs, των παιδιών μαs, τηs ιστορίαs μαs, του Συντάγματοs και των Παραδόσεων μαs. Ελάτε να ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ να διεκδικήσουμε, να παλέψουμε για το ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ και ΟΧΙ για αυτό που θέλουν να μαs ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ. Ελάτε να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ και να ΠΡΟΣΤΑΤΕ-ΨΟΥΜΕ , τα Εδάφη μαs, την ιστορία μαs, τιs αναμνήσειs μαs , τιs παραδόσειs μαs από οποιονδήποτε θέλει και νομίζει ότι μπορεί να τα επιβουλευτεί και να τα καταστρέψει στο όνομα τηs «δήθεν» πολυπο-λιτισμικότηταs και των δικών του συμφερόντων . ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ! Αs μην επιτρέψουμε την ΔΙΧΟΝΟΙΑ , που κάποιοι μεθοδευμένα και συστηματικά μέσα από όλα τα κόμματα (και ένα συγκεκριμένο ακόμα περισσότερο) και τα Μ.Μ.Ε., να μπει ανάμεσα μαs και να στραφεί ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΧΘΡΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ , αφανίζονταs τα συναισθήματα μαs, σβήνονταs σταδιακά την κοινή μαs κοινωνική συνείδηση, τιs κοινέs μαs συγκινήσειs , τα μεγάλα κατορθώματα των προγόνων μαs που συνδέουν το χθεs με το σήμερα και θεμελιώνουν και ενδυναμώνουν την συνέχεια τηs εξέλιξηs και των ιστορικών μαs αγώνων.

Για πολλά χρόνια κάποιοι δούλεψαν και μαs καλλιέργησαν το σύνθημα Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ . Τελευταίο εργαλείο τουs η επιβολή του τρόμου , η κατατρομοκράτηση του λαού ώστε να λουφάζει, να μην σκέπτεται, να μην μιλάει, να μην αντιστέκεται να μην αντιδρά και να μην τολμά να διαμαρτυρηθεί. Να δώσουμε ένα ΤΕΛΟΣ στην ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ και να σκεφτούμε την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ για την προστασία τηs ζωήs μαs, των αξιών μαs, των παραδόσεων μαs, τηs χώραs μαs. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ είναι ΕΝΑΣ και ΜΕΓΑΛΟΣ.

Τα όποια κομματικά μικροσυμφέροντα δεν χωράνε. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. Καταγράφομε να τουs θ υ μ ό μ α σ τ ε . . .

Παυλόπουλοs: ευχαριστούμε τουs μετανάστεs ! Παπανδρέου: προστατεύουμε τουs μετανάστεs !

Καρατζαφέρηs: πρωτοχρονιατικη πίττα ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ στη Λουτσα

ΚΚΕ : ίσα μεροκάματα για Έλληνεs και Μετανάστεs.

ΣΥΡΙΖΑ : νομιμοποιήστε μετανάστεs και λαθρομετανάστεs ( !!!)

Κ Α Μ Α Ρ Ω Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ ! ! !

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΩΡΕ ;;;;;;;;;;;; Δουλειά στουs Έλληνεs ποιόs θα φροντίσει να δώσει, ΜΩΡΕ ! ;;;;;;;;;;;

ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ , ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΙΟΥ

agiospanteleiomonas@gmail.com tel : 6930 304 442

ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΕΜΠ. & ΒΙΟΜΗΧ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 7

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΛΑΙΚΟ -ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ.

ΦΙΛΙΚΑ, ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner