Αυτοκτόνησε γιατί την ανάγκαζαν να πηγαίνει με σκηνοθέτες και ηθοποιούς για να έχει δουλειάΤα βρώμικα παρασκήνια της βιομηχανίας του θεάματος στη Νότια Κορέα έφερε στην επιφάνεια η αυτοκτονία της δημοφιλούς ηθοποιού Γιανγκ Για-γεόν. Η 26χρονη Γιανγκ κρεμάστηκε στο σπίτι της στις αρχές του περασμένου μήνα και αρχικά η απονενοημένη πράξη της αποδόθηκε σε καταθλιπτικό επεισόδιο εξαιτίας του θανάτου των γονέων της σε τροχαίο πριν από δέκα χρόνια. Στη συνέχεια, όμως, έγινε... γνωστό ότι η Γιανγκ είχε αφήσει πίσω της μια επιστολή επτά σελίδων με την οποία αποκάλυπτε ότι υποχρεωνόταν να προσφέρει τις σεξουαλικές της υπηρεσίες σε διάφορα VΙΡ πρόσωπα του σταρ σίστεμ για να παίρνει ρόλους σε σίριαλ της τηλεόρασης. Η Γιαν Για-γεόν έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε μια διαφήμιση και στη συνέχεια απέκτησε φήμη από τον ρόλο της στη δημοφιλή σαπουνόπερα «Κορεατικό Κύμα». Αυτοκτόνησε πριν κυκλοφορήσουν οι δύο πρώτες ταινίες στις οποίες συμμετείχε. Μετά τον θάνατό της, στις 7 Μαρτίου, περίπου ένα εκατομμύριο θαυμαστές της επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα της μέσα σε 48 ώρες.

Την εξέδιδε
Οι αποκαλύψεις της οδήγησαν την αστυνομία να ξεκινήσει έρευνα για τις σχέσεις της με κάποια ισχυρά πρόσωπα της βιομηχανίας του θεάματος. Ο άνθρωπος που την εξωθούσε στην πορνεία ήταν ο μάνατζέρ της, Κιμ Σουνγκ-χουν. Όπως αναφέρει στην επιστολή της, ο Κιμ τη χτυπούσε συχνά και την υποχρέωνε σε σεξουαλική συνεύρεση με σκηνοθέτες, διευθυντές στούντιο και άλλα ανώτερα στελέχη του χώρου. Η Γιανγκ φαίνεται ότι δεν είναι το μόνο θύμα.

«Η εκμετάλλευση και η κακοποίηση είναι τα βρώμικα μυστικά της βιομηχανίας του θεάματος στην Κορέα», δηλώνει η «ΠοπΣεούλ», συντάκτρια ενός μπλογκ για τις διασημότητες. «Είναι απαραίτητο για να γίνει κάποιος σταρ εδώ. Αλλά δεν μιλάει κανείς γι΄ αυτό», προσθέτει.


(ΤΑ ΝΕΑ)

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner