Διαδώστε το! Αν θέλουμε μία καλύτερη ΠΑΙΔΕΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ, ας πολεμήσουμε αυτό που συμβαίνει!!!!

ΤΟ www.spyros-tagas.blogspot.com ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΒΑΖΑΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ( μερικούς..) ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....

Το www.spyros-tagas.blogspot.com φέρνει ξανά στην επιφάνεια μία αποκάλυψη που είχε γίνει πριν λίγο καιρό....
( το κείμενο και όλα είναι σύμφωνα με όσα διαβάσαμε, συνομιλήσαμε και μάθαμε από το μπλογκ http://galateia-tirelli.blogspot.com/ που είναι της διευθύντριας που μίλησε σε εμάς ανοιχτά για το θέμα αυτό..... )

Παράνομες εγγραφές μαθητών σε Εσπερινό Λύκειο ( δείτε πληροφορίες σε πιο Λύκειο γίνεται, στο link στο τέλος του κειμένου ) για ευνοϊκότερη μεταχείριση και είσοδο σε ΑΕΙ και ΤΕι ακόμη και χωρίς εξετάσεις!

Όπως λέει και μία κυρία η σιωπή είναι συνενοχή...

Πιστεύετε ότι ακόμη στα Λύκεια της Ελλάδος δεν έχουν το πάνω χέρι, άνθρωποι με πολιτικό, οικονομικό ή άλλο κύρος που με πολλούς τρόπους, εισχωρούν σε αυτά δικά τους πρόσωπα, με σκοπό π.χ τα παιδιά τους να περάσουν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ ακόμη και χωρίς εξετάσεις. Έτσι όπως είναι το σύστημα για τα Εσπερινά Λύκεια αυτή την στιγμή τους συμφέρει. Το σύστημα αυτό είναι πολύ καλό, αλλά το θέμα είναι ποιοι το χρησιμοποιούν και κατά πόσο νόμιμοι είναι σε αυτό. Υπάρχουν δύο πλευρές σε αυτό το ζήτημα.. Η μία ειναι τα παιδιά που νομίμως με χαρτιά, δουλεύουν και έρχονται στον Εσπερινό για να μάθουν ότι μπορούν και η άλλη πλευρά, όπου γονείς με ψεύτικα χαρτιά και πολλά άλλα βάζουν στην τάξη της Δευτέρας Λυκείου τα παιδιά να πάρουν μεταγραφή για Εσπερινό Λύκειο για να κάνουν την Δευτέρα και Τρίτη Λυκείου. Αυτό διότι μόνο η Α' Λυκείου στα Εσπερινά είναι δύο χρονιές, ενώ μετά υπάρχουν άλλες δύο, η Γ' και η Δ' χρονιά.
Όλοι θεωρούμε σωστό ότι δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα στα Εσπερινά Λύκεια. Έχουν γίνει δεκάδες ενέργειες από λιγοστούς ανθρώπους που πολεμάνε αυτό το γεγονός και όμως τίποτα δεν έχει γίνει σχεδόν. Αποτέλεσμα να πληρώνουν τα σπασμένα και τα κακώς κείμενα άνθρωποι που προσπαθούν να ανεβάσουν το επίπεδο της Παιδείας στην χώρα μας με τις, καλές πράξεις του.
Αυτό όμως δεν φτάνει, για αυτό καλούμε όλους τους φορείς αλλά και τα μπλογκς να συμβάλλουν σε αυτό τον αγώνα. Βομβαρδίστε με αναρτήσεις, μηνύματα και ότι άλλο θεωρείτε χρήσιμο για να σβηστεί αυτό το φαινόμενο από τους χώρους του σχολείου.

Για όλες πληροφορίες, για τα στοιχεία και για να βοηθήσετε μπείτε στο μπλογκ της Διευθύντριας του Εσπερινού Λυκείου, πατήστε στο link
http://galateia-tirelli.blogspot.com/

ΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ Spyrostagas@gmail.com ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ!!!!

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner