Μέλος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ διορίσθηκε και μέλος στο ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ

Στην εφημερίδα Απογευματινή και στο κυριακάτικο φύλλο, της 26-4-2009, διαβάσαμε με έκπληξη ότι δύο αναγνωρισμένα μέλη και εξαίρετοι επιστήμονες της τοπικής μας κοινωνίας αναλαμβάνουν ρόλο στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΓΟΣΕ. Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΤΕΕ Θράκης Νίκο Παπαθανασίου και για τον αντινομάρχη Ροδόπης Κώστα Κατσιμίγα!!! Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εταιρία, ΕΡΓΑ Ο.Σ.Ε. Α.Ε., είναι θυγατρική εταιρεία του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος και υπάγεται στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι ο υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης τοποθέτησε δυο συντοπίτες του στον συγκεκριμένο οργανισμό.

Αν όμως δεν υπάρχει για τον Νίκο Παπαθανασίου κάποιο πολιτικό ζήτημα, καθώς ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης ανήκει στην κυβερνητική παράταξη, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Κώστα Κατσιμίγα, ο οποίος εκλέγεται με τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ στη Νομαρχία Ροδόπης και μετέχει στην Επιτροπή του Εκλογικού Αγώνα για τις Ευρωεκλογές της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης!!! Οπότε για το κόμμα του ΠΑΣΟΚ υπάρχει ένα ηθικό πολιτικό ζήτημα, το οποίο η Νομαρχιακή Επιτροπή καλείται να το λύσει άμεσα…
Σύμφωνα με πληροφορίες η επιλογή των δύο συμπολιτών μας, αποφασίστηκε το τελευταίο 10ημερο, μεθοδεύτηκε από το πολιτικό γραφείο του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Κομοτηνή, ενώ οι διαβουλεύσεις έγιναν μυστικά και τηρήθηκε από την μεριά των νέων μελών του ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ απόλυτη σιγή ιχθύος.
Ακόμα ένα ερώτημα όμως που πρέπει να απαντήσει ο υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, είναι για το αν τώρα έχει την πλειοψηφία στο νέο σχήμα του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας!!!

από piazzadelpopolo.blogspot.com

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner