Όλα τα νέα για τους αστυνομικούς που πυροβόλησαν πριν λίγες ώρες!!!


ΤΩΡΑ

Αυτή την στιγμή η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των κακοποιών που πυροβόλησαν με όπλο μια πεζή περιπολία. Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός(;) ο ένας αστυνομικός ενώ ένας ακόμα τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.
Το περιστατικο εγινε στην οδο Σκιαθου και Σκοκου στην Γράβα.

Ο ένας αστυνομικός βρίσκεται πολύ βαριά στην εντατική (λένε πως είναι νεκρός) ενώ ο άλλος είναι συνεργάσιμος και έχει πλήρη συνείδηση. Μάρτυρες... στην περιοχή λένε πως πυροβολήθηκαν εξ επαφής

Το σημερινό περιστατικό είναι πολύ τρομακτικό! Πιάσαμε πάτο. Αστυνομικοί της ομάδας "Δ" σταματάνε ένα μηχανάκι για έλεγχο και τους πυροβολούν εξ επαφής. Τον έναν... στο κεφάλι και ο άλλος αναγκάζεται να κάνει τον νεκρό για να μην του δώσουν την χαριστκή βολή. Οι κακοποιοί τους έκλεψαν τα κινητά και τα όπλα. Αυτά δεν γίνονται ούτε καν σε όλες τις ταινίες. Αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Αττικάρχης της αστυνομίας.


Φωτογραφίες από το σημείο που πυροβόλησαν τους αστυνομικούς...
Είναι οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο που πυροβόλησαν τους αστυνομικούς στο "σχολικο συγκροτημα της Γκράβας" στην διασταυρωση των οδων Σκιαθου και Σκοκου.

Περισσότερα σε λίγο...

thanks to www.troktiko.blogspot.com

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner