Σφήνα Βγενόπουλου και στο γάλα..! Μπράβο του...ας τον ακολουθήσουν και οι άλλοι..!‏

Σε μία ακόμη κίνηση υπεροχής ο «κύριος MIG» προανήγγειλε και η θυγατρική του ομίλου Vivartia ανακοίνωσε μειώσεις τιμών στο φρέσκο γάλα, την ώρα που άλλες γαλακτοβιομηχανίες σφύριζαν αδιάφορα...


Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης ο Ανδρ.Βγενόπουλος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε ότι «θεωρούμε κοινωνική μας υποχρέωση να κάνουμε το καθήκον μας», μετά τις ρυθμίσεις που εξήγγειλε το υπουργείο Ανάπτυξης για τη στήριξη των Ελλήνων κτηνοτρόφων και την τόνωση της αγοράς φρέσκου γάλακτος (και) με ευδιάκριτο διαχωρισμό του από τα άλλα προϊόντα στα ράφια των καταστημάτων.
Αργότερα, ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση από τον όμιλο Vivartia (θυγατρικός της MIG) που παράγει την γκάμα προϊόντων της ΔΕΛΤΑ, σύμφωνα με την οποία προχωρά σε μείωση της τιμής του Φρέσκου Γάλακτος ΔΕΛΤΑ
κατά 26%, στο 1 ευρώ/λίτρο με προηγούμενη ανώτατη προτεινόμενη τιμή με ΦΠΑ στα σούπερ μάρκετ 1,35 ευρώ
κατά 24%, στο 1,20 ευρώ σε φούρνους και μικρά καταστήματα από 1,58 ευρώ
Παράλληλα, όπως τονίζουν τόσο η Vivartia όσο και η MIG δεσμεύονται για παραμονή των κτηνοτροφικών μονάδων της Βορείου Ελλάδος στον παραγωγικό ιστό της εταιρείας.
«Με τις αποφάσεις αυτές αναλαμβάνουν το μερίδιο κοινωνικής ευθύνης που τους αναλογεί προς όφελος των καταναλωτών, της Ελληνικής κτηνοτροφίας αλλά και της Οικονομίας της Πατρίδας μας», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner