Ανέκδοτο για πολύ γέλιο!

Ας γελάσουμε λίγο...

Δύο παντρεμένες γυναίκες βγήκαν για έξοδο ένα Σαββατόβραδο χωρίς τους συζύγους τους (άκου πράγματα!).
Καθώς γύριζαν στο σπίτι με τα πόδια κατά τα ξημερώματα (άκου πράγματα!!) ήταν και οι δύο μεθυσμένες από τις πολλές μπύρες και τα ποτά και αισθάνθηκαν έντονη την ανάγκη για κατούρημα. Δυστυχώς στην περιοχή δεν υπήρχε κανένα κατάλληλο μέρος για να μην τις πάρει κανένα μάτι, και με μια γρήγορη ματιά (είπαμε αισθάνθηκαν ΕΝΤΟΝΗ την ανάγκη) το μόνο μέρος που θα μπορούσαν να κρυφτούν για να ξαλαφρώσουν ήταν ένα νεκροταφείο. Φοβισμένες αποφάσισαν να μπουν και να κατουρήσουν.
Η πρώτη δεν είχε χαρτομάντηλα ή κάτι τέτοιο για να καθαριστεί, έτσι μόλις κατούρησε έβγαλε το κιλοτάκι της, σκουπίστηκε και το πέταξε. Η δεύτερη επίσης δεν είχε τίποτα, αλλά σκέφτηκε:
"Ααααα, εγώ δεν πρόκειται να πετάξω την κιλότα μου!"
...και χρησιμοποίησε την κορδέλα από ένα στεφάνι λουλουδιών για να καθαριστεί.
Το επόμενο μεσημέρι οι γυναίκες ήταν ακόμα ξερές στον ύπνο, και οι δύο σύζυγοι ανήσυχοι μιλούσαν μεταξύ τους στο τηλέφωνο:
- Φίλε, φοβάμαι ότι έχουμε μπλέξει και πρέπει να ψαχνόμαστε. Αυτές κάτι άσχημο έκαναν χτες βράδυ. Η δικιά μου γύρισε χωρίς κιλότα. Φαντάζομαι τα χειρότερα...
- Εσύ φοβάσαι; Τυχερός είσαι. Η δικιά μου γύρισε και είχε μια κάρτα κολλημένη στον κώλο της που έγραφε "Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!".

http://spyros-tagas.blogspot.com

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner