Σταματήστε πια να κράζετε τα μπλογκς, αφού δεν τα φτάνετε!

Σταματήσετε πια να κράζετε τα μπλογκς... Μας κράζετε οι καναλάρχες, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι.. ξέρω όμως γιατί.. γιατί χάνετε προς στιγμήν από εμάς... Είμαστε καλύτεροι και πιο γρήγοροι και στην ενημέρωση...
Σας πειράζει που το πολύ ''γρήγορο'' Τρωκτικό μας φέρνει τις ειδήσεις αμέσως μπροστά στο κομπιούτερ μας. Σας πειράζει που το Respentza και το Press-gr έχουν κάνει αποκαλύψεις.... ΣΑς πειράζει που ο φίλος PrezaTv τα λέει έξω από τα δόντια και δεν φοβάται τίποτα..
Σας πειράζει που μπλογκς όμως το MediakaNea, OurGreekTv έχουν πολλά νέα για την Show-biz... Σας πειράζει και πολλές φορές δεν αναφέρατε για τον Drseeng και τον hakis-hakis, διότι με τις φωτογραφίες του είπαν αλήθεια.... Σας πειράζω εγώ, μέσω του Spyros-tagas, που γράφω τι γνώμη των εφήβων και βάζω διάφορα άλλα..

Εμ τι να κάνουμε.. Είμαστε μπλόγκερς γιατί θέλουμε να βγάλουμε κάποια πράγματα έξω για να τα μάθουν οι άλλοι... Είμαστε εδώ για να αφυπνίσουμε μερικούς, διότι μέσα από το ίντερνετ μας δίνεται ο χώρος... Δεν συκοφαντούμε, δεν εκβιάζουμε, το μόνο που κάνουμε είναι να μεταδίδουμε ειδήσεις, να γράφουμε για θέματα γύρω από την επικαιρότητα.

Σας πειράζει το ότι στην Ελλάδα καθημερινά τα μπλογκς δέχονται 2 - 3 εκατομμύρια επισκέψεις... Εμ βέβαια, ποιον ιδιοκτήτη portal ή εφημερίδας να ξέρει ότι χάνει καθημερινά τόση πελατεία..
Και λέω πελατεία γιατί αυτή έτσι το βλέπουν, για αυτό αρχίζουν και μοιράζουν ότι έχουν, ώστε να βγαίνουν πρώτες σε πωλήσεις... Ενώ η πλειοψηφία των μπλογκς δεν βγάζει κανένα οικονομικό κέρδος...

Πριν λίγο καιρό θυμάμαι που είχατε πει ότι μεγάλα μπλογκς και είχατε κατανομάσει το τρωκτικό ότι είχε διάφορα ρομποτάκια... αχ, ας γελάσω... για άλλη μια φορά κατάφεραν όσοι το είπαν, κατάφεραν να γελάμε μαζί τους.
Εμείς δεν είμαστε σαν τα portal, που βάζουν 2 φορές την ημέρα, 50 κομπιούτερ να κάνουν reload στην σελίδα τους, για να δικαιολογούν τις επισκέψεις και τις διαφήμισεις...
Δεν είμαστε σας τις εφημερίδες που οι ίδιοι που τις έχουν, αγοράζουν τις εφημερίδες για να μην φαίνεται ότι πέφτουν οι πωλήσεις..

Αυτά για τώρα..
@ http://spyros-tagas.blogspot.com

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner