Αστυνομικοί προκαλούν κυκλοφοριακό χάος αλλά δεν τους νοιάζει κιόλας


"Μια παλιά διαφήμιση έλεγε, «δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο». Με άλλα λόγια, θα μπορούσαμε να πούμε, τα πράγματα είναι απλά αρκεί να έχεις λίγο μυαλό (και αυτό το λίγο όλοι το έχουν) αρκεί να το βάζεις να δουλέψει.
Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπεις οι εντεταλμένοι για την τάξη να προκαλούν αταξία. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία. Σήμερα το πρωί (Παρασκευή 4/3), ώρα 7,30 περίπου στην διασταύρωση 25ης Μαρτίου και Τζαβέλα σύνορα Νέο Ψυχικό-Χαλάνδρι. Η σύγκρουση δύο αυτοκινήτων προκάλεσε σχετικό κυκλοφοριακό χάος (έπαψαν να λειτουργούν και τα φανάρια, εκτός των άλλων). Κοιτάξτε στη φωτογραφία που έχει σταματήσει το περιπολικό!! Απέναντι από το Χαλάνδρι, έρχονται αυτοκίνητα σε δύο λωρίδες και στο Ν. Ψυχικό στριμώχνονται σε μία. Δεν φτάνει αυτό, το περιπολικό έχει σταματήσει μισό μέτρο τουλάχιστον μακριά από το πεζοδρόμιο και σε σημείο που εμποδίζει τα διερχόμενα, καθυστέρηση 20 λεπτά, όσοι έρχονταν από το Χαλάνδρι.
Παρατήρηση 1η. Δέκα μέτρα μετά το περιπολικό υπάρχει πλάτωμα!...
Παρατήρηση 2η. Θα μπορούσε να είχε σταθμεύσει πίσω από το τρακαρισμένο αυτοκίνητο, που έτσι και αλλιώς ήταν ακινητοποιημένο και εμπόδιζε μερικώς την κίνηση.
Παρατήρηση 3η. Θα μπορούσε να σταθμεύσει πίσω από το τρακαρισμένο, με τα αλάρμ και για λόγους αποφυγής νέας σύγκρουσης.
Παρατήρηση 4η. Το περιπολικό αναγκάστηκε να απομακρυνθεί και να πάει στο πλάτωμα που αναφέρω πιο πάνω, όταν έφτασε ο γερανός! Πράγμα που μπορούσε ένα είχε κάνει νωρίτερα.
«Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, και λίγο νιονιό», όχι τίποτα άλλο, να τα βλέπουμε και όλοι εμείς οι οδηγοί, για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη."

Ένας αναγνώστης

τρωκτικό

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner