Διαβάστε εδώ για τους πυροβολισμούς έξω από το κανάλι Alter!


Άγνωστοι πυροβόλησαν 4 φορές, λίγο πριν τις 11:30 το πρωί, έξω από τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ALTER στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες οι πυροβολισμοί προήλθαν από διερχόμενο αυτοκίνητο


Ένα λευκό MAZDA αναζητούν οι αστυνομικοί, για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από το ALTER.
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν πιθανότατα δύο άτομα, εκ των οποίων ο ένας πυροβόλησε με πιστόλι 4 φορές, την ώρα που περνούσαν έξω από τις εγκαταστάσεις του σταθμού...

Οι πυροβολισμοί ρίχτηκαν στον αέρα, ενώ στο σημείο βρέθηκαν 4 κάλυκες που μεταφερθήκαν στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας.


Αγνωστοί πυροβόλησαν σήμερα λίγο πριν τις 11:30 το πρωί, έξω από τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΑLTER στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι πυροβόλησαν τέσσερις ή πέντε φορές έξω από τη κεντρική είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού,χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, οι πυροβολισμοί ρίχτηκαν στον αέρα από δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε λευκό διερχόμενο αυτοκίνητο,μάρκας πιθανότατα MAZDA.
Στο σημείο βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες,οι οποίοι θα μεταφερθούν στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας για εξέταση.

Επίσης στην περιοχή έχουν μεταβεί αξιωματικοί της ασφάλειας οι οποίοι διερευνούν την υπόθεση,ενώ προανάκριση διενεργείται από την Ασφάλεια Αττικής.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών» είχε πυροβολήσει οχήματα του τηλεοπτικού σταθμού, που βρίσκονταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ.


γράφουν οι troktiko, prezatv

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner