Περισσότερα για τον αστυνομικό που απολύθηκε επειδή φορούσε γόβα και φούστα!

ΜΑ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΣΦΙΓΓΑΝ;

Πόρτα» από το Συμβούλιο της Επικρατείας έφαγε ένας αστυφύλακας που επιθυμούσε να επιστρέψει στο Σώμα από το οποίο αποτάχθηκε, γιατί συνελήφθη να φορά... φούστα μπλούζα!

Έχουμε λίγους και καλούς αστυνομικούς και αυτούς τους τρώει η μαρμάγκα! Έδιωξαν έναν αστυνομικό, ακούστε λόγο, επειδή ο άνθρωπος φορούσε γόβα και φούστα. Μα αν τον στένευαν τα άρβυλα και το παντελόνι δεν ήταν άνετο γιατί να μην φορέσει μια φούστα, όπως είχε κάνει ο Ρουβάς; Οι σύμβουλοι της Επικρατείας δεν πείσθηκαν από τους ισχυρισμούς του πρώην, πλέον, αστυφύλακα, ο οποίος ισχυρίσθηκε ότι ντυνόταν ως γυναίκα μόνο και μόνο για να συλλάβει κάποιον που του είχε κλέψει την αθλητική φόρμα που είχε μέσα 968 ευρώ καθώς και ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα!

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποπομπή του αρχιφύλακα από το Σώμα ξεκίνησε τον Μάιο του 2000, όταν πιάστηκε στα πράσα από συναδέλφους του να περιφέρεται μέσα στο άλσος που βρίσκεται απέναντι από τη φοιτητική εστία Ζωγράφου με ψιλοτάκουνες γόβες, μαύρο καλσόν, μίνι φούστα και μαύρο στηθόδεσμο που ήταν ορατός μέσα από ανοικτό λευκό πουκάμισο.

Οπως μάλιστα γνωστοποιήθηκε, έτσι ντυμένος πήγαινε σε θάμνους του άλσους και ουρούσε χωρίς κανένα δισταγμό, σηκώνοντας μάλιστα τη φούστα για να γίνει αντιληπτό από τους διερχόμενους ότι φορούσε κόκκινο γυναικείο εσώρουχο.
ESPRESSO

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner