Ύποπτος για τέσσερις ακόμη ανθρωποκτονίες ο αιμομίκτης Φριτζλ!

Στην επικαιρότητα επανέρχεται το όνομα Γιόζεφ Φριτζλ, του Αυστριακού που επί 24 χρόνια κρατούσε αιχμάλωτη την κόρη του στο υπόγειο του σπιτιού τους και την κακοποιούσε σεξουαλικά με αποτέλεσμα να αποκτήσει μαζί της επτά παιδιά και ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης. Η αστυνομία τον θεωρεί ύποπτο για τέσσερις ανθρωποκτονίες που σημειώθηκαν τα τελευταία 40 χρόνια σε περιοχές που συχναζε ο Φριτζλ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιταλική εφημερίδα La Repubblica, η πρώτη υπόθεση αφορά τη δολοφονία της 17χρονης Martina Posch, η οποία το 1986 υπήρξε θύμα βιασμού και στη συνέχεια στραγγαλίστηκε και θάφτηκε στον πάτο μιας λίμνης, σε πολύ μικρή απόσταση από το μέρος όπου ο Φρίτζλ και η σύζυγός του είχαν νοικιάσει ένα σπίτι για τις διακοπές τους.

«Είναι πραγματικά εκπληκτικό το πώς η Martina, έμοιαζε με την κόρη του Φριτζλ (σ.σ.: Ελίζαμπετ)» σχολιάζει ο αρχηγός της τοπικής αυστριακής αστυνομίας Alois Lissl.

Οι υπόλοιπες υποθέσεις αφορούν τη δολοφονία της 18χρονης Anna Neumayer η οποία πυροβολήθηκε το 1966 σε σημείο κοντά στον τόπο εργασίας του Φριτζλ, της 16χρονης Julia Kuehrer η οποία εξαφανίστηκε το 2006 κοντά στο σπίτι της οικογένειας Φριτζλ, και τέλος της 20χρονης πόρνης Gabriele Superkova, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε μια λίμνη κοντά στο σημείο όπου ο πατέρας-βιαστής έκανε διακοπές το 2007.


από www.cosmo.gr

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner