Πρώτο το κόμμα του Έρογλου στα κατεχόμενα‏

Δημοσκόπηση "θάβει" τον Ταλάτ
Το Κόμμα Εθνικής Ενότητας του εθνικιστή Ντερβίς Έρογλου θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα στις ''βουλευτικές εκλογές'' της 19ης Απριλίου με ποσοστό 44,5%, σύμφωνα με δημοσκόπηση την οποία διενήργησε το ίδρυμα Καντέμ στα κατεχόμενα, γράφει σήμερα η ''Βολκάν''.
Υπό τον τίτλο ''Ιδού η δημοσκόπηση που ο Ταλάτ διαψεύδει'', γράφει ότι σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα (ΡΤΚ) βρίσκεται στη δεύτερη θέση με ποσοστό 25,1% και ακολουθούν το Δημοκρατικό Κόμμα με 7,2% και Κόμμα Ελευθερίας και Μεταρρύθμισης με 5,8%.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Τ/κ ηγέτης Μεχμέτ Αλί Ταλάτ διαψεύδει ότι ζήτησε από το Καντέμ τη διενέργεια δημοσκόπησης για τις ''εκλογές'', ενώ αναφέρεται σε χθεσινή δήλωση της ''προεδρίας'' ότι οι δημοσκοπήσεις που ζήτησε δεν έχουν να κάνουν τίποτα με τη δύναμη των κομμάτων και τις ''εκλογές.
Η ''Βολκάν'' δηλώνει έτοιμη να δώσει τα αποτελέσματα σε όποιον τα ζητήσει.
Στα της δήλωσης της λεγόμενης προεδρίας αναφέρεται και η ''Γκιουνές'' υπό τον τίτλο ''Αναληθής δήλωση από την 'προεδρία''' και γράφει ότι το ''προεδρικό'' συνεχίζει να κρύβει την δημοσκόπηση που διενήργησε το Καντέμ τον περασμένο Ιανουάριο. Προειδοποιεί ότι θα δημοσιεύσει τη δημοσκόπηση αν η λεγόμενη προεδρία συνεχίσει να διαψεύδει τη δημοσκόπηση αυτή.

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner