Άδωρο σκάνδαλο στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής

Μετά τη πρώτη γεύση, μπαίνουμε στις λεπτομέρειες των κατορθωμάτων του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, Γιάννη Καβαρατζή. Λεπτομέρειες οι οποίες είχαν καταγγελθεί εγγράφως και επωνύμως και λεπτομέρειες, στις οποίες οι κολλητοί επιθεωρητές του Σαμπατακάκη και του Αβραμόπουλου, ξέρουν γιατί αγνόησαν.
Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος του νοσοκομείου απομάκρυνε ήδη τον προϊστάμενο της οικονομικής υπηρεσίας, όταν ο άνθρωπος του έκανε επισημάνσεις, για τις διαδικασίες προμηθειών και έργων της διοίκησης, οι οποίες σύμφωνα μ’ αυτόν δεν είναι νόμιμες. Δηλαδή, αντί να φυλάγονται τον έδιωξαν από προϊστάμενο!!!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ: Η φαρμακοτριφτική εταιρεία ARITI AE, καμώνεται πως δήθεν χαρίζει ιατροτεχνολογικά προϊόντα (μηχανήματα αιμοκάθαρσης) στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, που σημαίνει σύμφωνα με τον νόμο 2955/01, ότι η «δωρεά» συνοδεύεται με δωρεάν αναλώσιμα και δωρεάν επισκευές, διαφορετικά τέτοιες «δωρεές» δεν γίνονται αποδεκτές στο δημόσιο.

Έλα όμως που στην εποχή Διοίκησης του Γιάννη Καβαρατζή, ο νόμος είναι των παλαιών υποδημάτων και οι επισκευές είναι χρυσωρυχείο για τον … «δωρητή», που κάνει συμφωνία παράνομη και εκδίδει Χρηματικό Ένταλμα πληρωμής της ... δωρεάς! Η Επίτροπος Ελεγκτικού Συνεδρίου στο Νομό Ροδόπης, βλέπει τη παρανομία και αρνείται να θεωρήσει το Χρηματικό Ένταλμα για να πληρωθεί η ψευτοδωρήτρια εταιρεία.
Απτόητος ο Γιάννης Καβαρατζής, δεν ακούει κανέναν και παραπέμπει το Χρηματικό Ένταλμα στο IV Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου (Ε.Σ.), για να δικάσει τη διαφορά μεταξύ της Διοίκησης του Νοσοκομείου και της Επιτρόπου Ε.Σ. της Κομοτηνής. Το Ελεγκτικό Συνέδριο, εξέτασε το θέμα σε όλες τις λεπτομέρειες και εξέδωσε την απόφαση σφαλιάρα στον Καβαρατζή και στο σάπιο σύστημα Αβραμόπουλου - Σαμπατακάκη.
Ούτε εμείς, ούτε ο καταγγέλλων είμαστε υπόλογοι να εξηγήσουμε τα κόλπα Καβαρατζή και την ανυπαρξία ελέγχου από τα πειθήνια όργανα του Αβραμόπουλου. Τις εξηγήσεις τις χρωστάνε αυτοί που παραβιάζουν τη νομοθεσία. Προς το παρόν, αυτά.
[via Μπαρμπα Νίκος]

http://piazzadelpopolo.blogspot.com

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner