Τι λέει το ωροσκόπιο σου για το 2009 - 2010

Για να τα δείτε όλα, πατήστε στον τίτλο του άρθρου!

Τα Άστρα για άλλη μια χρονιά, προβλέπουν τα γεγονότα και τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε στην χρονιά που έρχεται. Αναμφίβολα οι προβλέψεις αυτές, έχουν διακυμάνσεις και επηρεάζονται και από άλλους παράγοντες, που κατά την διάρκεια της χρονιάς θα πούμε πιο αναλυτικά.

Ας δούμε όμως αναλυτικά, ποια είναι τα βασικά στοιχεία για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, στην χρονιά που ξεκινά.

ΚΡΙΟΣ:

Φίλοι μου Κριοί, το 2009 είναι για εσάς μια χρονιά με ιδιαίτερη βαρύτητα σε ζητήματα καριέρας, εργασιακά, οικογενειακά και θέματα υγείας. Τα αισθηματικά περνούν μάλλον σε δεύτερη μοίρα, με τον γνωστό ενθουσιασμό σας να διοχετεύεται σε άλλα, περισσότερο πρακτικά ζητήματα. Προσπαθήστε να σύμμαχο το ένστικτο σας να εκφράσετε την κατάλληλη στιγμή και στους σωστούς ανθρώπους τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας. Θα πρέπει για να δείτε τα σχέδια και τους στόχους σας να πραγματοποιούνται, να επιδείξετε προσήλωση, αφοσίωση, επιμονή και υπομονή. Αναλυτικότερα:
Επαγγελματικά – Καριέρα: Με τον Δία στον Αιγόκερω θα δείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους να σας παρουσιάζονται ευκαιρίες και προοπτικές να καταξιωθείτε επαγγελματικά, να αποκτήσετε την εύνοια των προϊσταμένων σας,να κερδίσετε μια προαγωγή, να εδραιώσετε την επιχείρηση σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Βασική προϋπόθεση να εργαστείτε σκληρά και συνειδητά. Μην πιστέψετε ότι θα σας χαριστεί οτιδήποτε χωρίς κόπο. Σαν αναγνώριση για τις πολλές και κοπιαστικές ώρες εργασίας, θα έρθουν και οι οικονομικές απολαβές αλλά με μέτρο και σταθερά και όχι ξαφνικά και πλουσιοπάροχα. Καλύτερες περίοδοι από τις αρχές του έτους ως το τέλος Απριλίου και ο μήνας Σεπτέμβριος. Λίγη προσοχή την τελευταία εβδομάδα στις 24 Απριλίου όπου η αντίθεση Άρη – Δία μπορεί να προκαλέσει προστριβές με ανωτέρους και ανθρώπους που εκπροσωπούν την Εξουσία. Το ίδιο διάστημα μην παραμελείτε την οικογένεια σας.
Αισθηματικά: Όπως είπαμε και στην αρχή η χρονιά είναι αφιερωμένη στη καριέρα, αλλά θα υπάρξουν και χρονικά διαστήματα που τα βέλη του Έρωτα μπορούν να σας πλήξουν πιο εύκολα. Αυτά είναι: O Απρίλιος με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, μέσα Ιουλίου με αρχές Αυγούστου και ο μήνας από τα μέσα Οκτωβρίου ως τα μέσα Νοεμβρίου. Ιδιαίτερα τον Ιούλιο - αν μπορείτε - προγραμματίστε τότε τις καλοκαιρινές διακοπές σας και αφεθείτε να ζήσετε έναν ρομαντικό έρωτα.
Υγεία: Είστε άνθρωποι παρορμητικοί, γρήγοροι στις κινήσεις, και θεωρείτε τον εαυτό σας άτρωτο. Αυτή τη χρονιά θα πρότεινα να μην αγνοήσετε τυχόν ενοχλήσεις που θα προκύψουν. Δώστε προσοχή στη διατροφή σας, φροντίστε να ασκήστε συστηματικά, αν έχετε την βλαβερή συνήθεια να καταναλώνετε αλκοόλ περιορίστε το στο ελάχιστο, και αποφύγετε την λήψη φαρμάκων.Ιδιαίτερα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας.

Διάσημοι Κριοί: Πωλ Νιούμαν , Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Μάρλον Μπράντο.


ΤΑΥΡΟΣ:

Πολύ καλή χρονιά για την προσωπική σας ζωή, τα δημιουργικά σας σχέδια, την πραγματοποίηση μακρινών ταξιδιών, τις πνευματικές σας αναζητήσεις, την προσωπική σας εξέλιξη. Μετά από τα δύσκολα τελευταία δύο χρόνια που ο Κρόνος από το Λέοντα σας πίεζε σε θέματα επαγγελματικά –οικογενειακά έχετε αρχίσει να ανασαίνετε ήδη από το φθινόπωρο. Είστε ζώδιο της Γης και τόσο ο Κρόνος με την μετακίνηση του στην Παρθένο όσο και η νέα θέση του Δία στον Αιγόκερω (ζώδια και τα δύο της Γης) σας βοηθούν να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο. Επαγγελματικά θα πρέπει να συνεχίσετε να προσέχετε τυχόν εξαπατήσεις από άλλους και μην παρασύρεστε από υποσχέσεις για γρήγορο πλουτισμό. Ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε περίεργες καταστάσεις με φίλους. Ίσως κάποιοι σας απορρίψουν, ίσως εσείς θελήσετε να συναναστραφείτε με εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους από αυτούς που μέχρι τώρα ήταν οι εκλεκτοί σας. Εάν υπάρχουν ηλικιωμένοι άνθρωποι στο σπίτι σας και αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας καλό θα ήταν να ζητήσετε και δεύτερη ιατρική γνώμη για την φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούν. Ας δούμε λοιπόν τους κύριους τομείς της ζωής σας:
Επαγγελματικά – Καριέρα: Όπως προανέφερα η προσοχή σας δεν εστιάζεται φέτος στα επαγγελματικά σας. Προτιμάτε μέσα από την εργασία σας να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια εξειδίκευσης, να ζητήσετε να μεταφερθείτε σε άλλο τμήμα της επιχείρησης που εργάζεστε ώστε να μάθετε το πως λειτουργούν εκεί ή αν αυτό είναι εφικτό να σας δώσει η εργασία σας την δυνατότητα για μετεκπαίδευση στο εξωτερικό. Να έχετε όμως την προσοχή σας αυξημένη, ώστε να μπορείτε να ξεχωρίσετε τις δυνατότητες από τις επιθυμίες σας, και την πραγματικότητα από το όνειρο. Αν πρέπει να υπογραφούν συμβόλαια ή να κλειστούν επαγγελματικές συμφωνίες αποφύγετε το διάστημα από 20 Ιανουαρίου με 20 Φεβρουαρίου. Τα οικονομικά σας δεν παρουσιάζουν κάποια αισθητή αλλαγή.
Αισθηματικά: Εδώ λοιπόν είναι που θα ζήσετε καθοριστικές αλλαγές. Αν είστε μόνοι θα γνωρίσετε έναν άνθρωπο που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και μάλιστα θα παραμείνει κοντά σας για πάρα πολύ καιρό. Πολύ καλή περίοδος για γνωριμίες τέλη Απριλίου και ολόκληρος ο Μάιος. Αν είστε δεσμευμένοι εδώ και αρκετό καιρό θα αποφασίσετε την επισημοποίηση του δεσμού σας. Αν μάλιστα η σχέση σας μετράει πάνω από δύο χρόνια σημαίνει ότι ξεπεράσατε και τις δυσκολίες του Κρόνου και δεν έχετε να φοβάστε τίποτε. Ίσως μάλιστα ένας απόγονος δεν περιμένει την επισημοποίηση της δέσμευσης και σας κάνει την έκπληξη.. Ιδανική περίοδος για γάμο ο πιο ”καυτός” μήνας ο Αύγουστος.
Υγεία: Σε γενικές γραμμές δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα υγείας εκτός ίσως από κάποιες αλλεργίες και κρυώματα που μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν αρχές καλοκαιριού και κατά τον Δεκέμβριο. Ο λαιμός άλλωστε είναι το ευαίσθητο σημείο σας.

Διάσημοι Ταύροι : Μισέλ Φάιφερ , Αλ Πατσίνο.


ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η νέα χρονιά συνεχίζει να σας βάζει στη διαδικασία της ωρίμανσης και στην αποδοχή των δυσκολιών και των ευθυνών που συνεπάγεται μια ενήλικη ζωή. Όπως ξέρετε η ενηλικίωση για εσάς τους Διδύμους δεν έρχεται σχεδόν ποτέ σύμφωνα με την ημερολογιακή ενηλικίωση. Διατηρείτε την παιδικότητα και την παιχνιδιάρικη διάθεση σας για πολύ περισσότερο καιρό από ότι οι πιο συνηθισμένοι συνάνθρωποι μας. Όμως ακόμη και εσείς ταλαιπωρηθήκατε τα προηγούμενα χρόνια με ανατροπές στα επαγγελματικά σας, με προβλήματα οικογενειακά τα οποία έπρεπε να διευθετήσετε, με σχέσεις και συνεργασίες που ζητούσαν την προσοχή σας και αδιάκοπη επαγρύπνηση προκειμένου να διατηρηθούν. ζωντανές. Επίσης αισθανόσασταν πως τα όνειρα σας, τα δημιουργικά σας σχέδια, οι επιδιώξεις σας δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ και ματαίως ελπίζατε. Με την νέα χρονιά δεν διαλύονται με μιας όλα τα προβλήματα αλλά υπάρχει σίγουρα μια σταδιακή βελτίωση σε κάποιους τομείς. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:
Επάγγελμα – Καριέρα: Συνεχίζονται οι ανατροπές και τα απρόσμενα γεγονότα.. Ο Ουρανός εξακολουθεί να βρίσκεται στον οίκο της καριέρας σας όποτε όλα είναι πιθανά. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Μπορεί ξαφνικά να σας προσφερθεί μια αξιόλογη θέση, ίσως όμως να πρέπει να αγωνιστείτε για να την κρατήσετε. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει το γεγονός να κερδίσετε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό μέσα από αυτή τη διαδικασία. Κρατηθείτε μακριά από ίντριγκες και κακόβουλα σχόλια που αφορούν τους ανωτέρους σας, δείξτε σοβαρότητα και υπευθυνότητα στην εργασία σας και μην προκαλείτε. Μεγάλη προσοχή στις αρχές Αυγούστου όπου όλα είναι πιθανά να συμβούν..
Αισθηματικά: Για τους δεσμευμένους Διδύμους δεν προβλέπονται σημαντικές αλλαγές. Θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και θα συνειδητοποιήσετε ότι ο εγωισμός, τα νεύρα και οι παράλογες απαιτήσεις δεν βοηθούν καθόλου μια σχέση. Αντίθετα οι επιτυχημένες σχέσεις βασίζονται στην αμοιβαία κατανόηση, την υποχωρητικότητα και την συντροφικότητα. Για τους αδέσμευτους πολύ καλή περίοδος για γνωριμίες, έρωτες, και φλερτ είναι από τέλη Μαίου μέχρι μέσα Ιουνίου με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας όπως και ο μήνας Σεπτέμβριος.
Υγεία: Λόγω του άγχους που θα σας δημιουργείται από τα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέχετε να μην παρουσιάσετε και οργανικά προβλήματα. Καλό θα είναι να τηρείτε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, να βρίσκετε χρόνο για ξεκούραση, και να συμπεριλάβετε στο καθημερινό σας ή αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος στο εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα κάποιες δραστηριότητες οι οποίες θα σας προσφέρουν την χαλάρωση που χρειάζεστε. Προσοχή στο νευρικό σας σύστημα.

Διάσημοι Δίδυμοι: Μέριλυν Mορνώε, Αντζελίνα Τζολί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητοί Καρκίνοι είστε από τους πιο ευνοημένους αυτή τη χρονιά! Μετά από τις ταλαιπωρίες και τις αναποδιές των τελευταίων χρόνων βλέπετε επιτέλους την τύχη να σας χαμογελά. Οι πλανητικοί συνδυασμοί μόνο εύνοια μπορούν να σας προσφέρουν. Αυτή τη χρονιά δεν θα πρέπει να φοβηθείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, τα όνειρα σας ακόμη και τις απαιτήσεις σας.Οι σχέσεις σας με τους άλλους, ο έρωτας, ο γάμος, τα παιδιά , η προβολή του εαυτού σας και η αναγνώριση των ταλέντων σας είναι σημεία στα οποία ευνοείστε. Ας τα δούμε αναλυτικά:
Επαγγελματικά - Καριέρα: Τους τελευταίους μήνες του προηγούμενου χρόνου η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας σας κούρασε και σας αποδιοργάνωσε. Είστε άνθρωποι που δεν αντέχετε τις αντιπαραθέσεις, και προτιμάτε να σιωπάτε αντί να διεκδικήσετε το δίκιο σας. Όμως αυτό πρέπει να αλλάξει. Να θυμάστε ότι τίποτα δεν μας χαρίζεται και πρέπει να διεκδικούμε αυτό που θέλουμε. Εννοείται χρησιμοποιώντας θεμιτά μέσα. Ο Άρης θα επανέλθει στο ζώδιο σας τον Μάρτιο αλλά ορθόδρομος πλέον και θα σας οπλίσει με το δυναμισμό και την ενέργεια που χρειάζεστε ώστε να αποδείξετε την άδιαμφισβήτητη αξία σας. Με τον Δία απέναντι σας είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρετε. Μάλιστα μετά από τον περιορισμό που είχατε υποστεί τα δύο τελευταία χρόνια στα έσοδα σας ήρθε η ώρα αυτή η ηθική αναγνώριση να συνοδεύεται και από χρηματικές απολαβές. Όμως μην βιαστείτε να ξοδέψετε, η να τα σπαταλήσετε. Προνοήστε για τις δύσκολες περιόδους των εκλείψεων και αποταμιεύστε. Καταρτίστε ένα πλάνο αποπληρωμής των οφειλών σας και ακολουθείστε το πιστά.
Αισθηματικά: Έχετε έντονη την ανάγκη να αισθάνεστε ασφαλής μέσα σε μια προσωπική σχέση, διαφορετικά δεν μπορείτε να χαλαρώσετε και να δείξετε στον σύντροφο σας πόση τρυφερότητα και ευαισθησία κρύβετε μέσα σας.Αν είστε αδέσμευτοι τη χρονιά αυτή θα βρείτε το άλλο σας μισό. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας από τις 18 Ιουνίου μέχρι τις 12 Ιουλίου έλκετε τους άλλους σαν μαγνήτης. Θαυμάσια περίοδος για να βγείτε, να διασκεδάσετε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Μια σχέση που θα ξεκινήσει τότε έχει θαυμάσιες προοπτικές για σταθεροποίηση από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.Την ίδια περίοδο όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι μπορείτε να προχωρήσετε στην επισημοποίηση του δεσμού σας, και αν το επιθυμείτε στην απόκτηση ενός παιδιού.
Υγεία: Αν ο προηγούμενος χρόνος σας φόρτωσε με παραπανίσια κιλά τώρα μπορείτε θαυμάσια να οργανωθείτε και σταδιακά να επανέλθετε στο κανονικό σας βάρος. Μην υιοθετήσετε όμως κάποια αυστηρή δίαιτα γιατί η ευαισθησία που έχετε στομάχι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούλιο – Αύγουστο με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό στον 3ο σας οίκο ας είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και όταν οδηγείτε. Μην ξεχνάτε όταν οδηγούμε δεν πίνουμε! Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα παροδικό πρόβλημα υγείας συγγενικού σας προσώπου.
Διάσημοι Καρκίνοι: Μέριλ Στριπ, Τομ Κρουζ.

ΛΕΩΝ:

Είστε και εσείς από τους ταλαιπωρημένους των τελευταίων χρόνων αλλά από τον Σεπτέμβριο και μετά σταδιακά αισθάνεστε πιο ανακουφισμένοι, πιο ελεύθεροι. Αυτό οφείλεται στην αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιο σας. Βέβαια τώρα βρίσκεσται στον τομέα που επηρεάζει τα οικονομικά (δικά σας και του συντρόφου), τα κληρονομικά καθώς και τις νομικές υποθέσεις αλλά τουλάχιστον αισθάνεστε πιο ικανοί να τα αντιμετωπίσετε. Η χρονιά που ακολουθεί δείχνει εύνοια σε ότι έχει σχέση με την καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία, την προσφορά βοήθειας προς τους άλλους. Τα αισθηματικά εξακολουθούν να είναι κάπως περίεργα. Έχετε μια τάση να ονειροπολείτε, να βλέπετε τις σχέσεις πολύ ρομαντικά, να αγνοείτε ότι δεν σας αρέσει και δεν σας κάνει να νοιώθετε όμορφα. Να θυμάστε ότι όσο πιο όμορφα αισθανόμαστε με κάτι που ονειρευόμαστε τόσο πιο δυσάρεστο είναι το συναίσθημα όταν ξυπνήσουμε. .Δεν θέλω να πω ότι όλες οι σχέσεις θα είναι αρνητικές ή απογοητευτικές, αλλά ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας και μια στοιχειώδη λογική στην επιλογή συντρόφου. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά πως θα είναι η φετινή χρονιά:

Επαγγελματικά - Καριέρα: Το 2009 ευνοείστε στα επαγγελματικά σας, αρκεί να είστε αποφασισμένοι να δουλέψετε σκληρά και να περιμένετε αρκετό διάστημα μέχρι να αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειες σας. Θα πρέπει να είστε συνεργάσιμοι και υπομονετικοί, να χαμηλώσετε λίγο τους τόνους και να θυμάστε ότι οι πλέον σίγουρες καριέρες είναι αυτές που χτίζονται βήμα – βήμα. Είναι κατάλληλη εποχή αν δεν σας ικανοποιεί το αντικείμενο της εργασίας σας να βρείτε τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε και να βάλετε τις βάσεις ώστε στο μέλλον να μπορέσετε να το πραγματοποιήσετε. Οικονομικά όχι άσχημα αλλά υπάρχουν οι αναγκαίοι περιορισμοί που θα σας μάθουν τι σημαίνει οικονομία. Προσοχή στις εκλείψεις του Φεβρουαρίου, κάποια πρόσθετη δυσκολία στα οικονομικά σας

Αισθηματικά: Μετά το πέρασμα του Κρόνου είστε κάπως “μουδιασμένοι”, αλλά ιδιαίτερα εσείς που είστε γεννημένοι μετά τις 10 Αυγούστου εξακολουθείτε να πιστεύετε στα ροζ παραμύθια. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά για αυτή τη χρονιά μπορεί να αποδειχθεί ανεδαφικό. Μην πιστεύετε ότι σας λένε, σιγουρευτείτε για την ειλικρίνεια και τις αξίες του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει και κατόπιν αποφασίστε. Μεγάλη προσοχή στην περίοδο όλων των εκλείψεων. Προφυλαχθείτε αν μπορείτε από λάθη.
Υγεία: Γενικά καλή, αρκεί να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές στο φαγητό και το ποτό, γιατί φέτος πολύ εύκολα μπορείτε να πάρετε κιλά. Το ευαίσθητο σημείο σας είναι η καρδιά και το στέρνο και θα πρότεινα να κόψετε το κάπνισμα ή το λιγότερο να το περιορίσετε..
Διάσημοι Λέοντες: Μαντόνα, Ρόμπερτ ντε Νίρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Όπως ήδη γνωρίζετε καλοί μου Παρθένοι τα τελευταία χρόνια είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των πλανητών. Πλούτωνας, Ουρανός, Κρόνος, Δίας, Ποσειδώνας είχαν εγκατασταθεί σε διάφορα σημεία του ωροσκοπίου σας και δεν ξέρατε σε ποιο τομέα να επικεντρωθείτε και τι να περιμένετε πια. Προτείνω να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να χαλαρώσετε. Οι νέες θέσεις των πλανητών σας ευνοούν σε μεγάλο βαθμό και θα σας βοηθήσουν στην ανασυγκρότηση σας. Επίσης μην σας τρομάζει το ότι ο Κρόνος είναι στο ζώδιο σας. Δεν είναι άσχημη θέση για σας και σε συνδυασμό με τον Δία από τον Αιγόκερω θα δείτε πολλά πράγματα να βελτιώνονται και ιδιαίτερα τις προσωπικές σας σχέσεις. Όμως ο Ουρανός εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντι από τον Ήλιο σας, και ο Ποσειδώνας στον οίκο που συνδέεται με την εργασία σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί σε ότι αφορά συνεργασίες, συνεταιρισμούς, και για κάποιους τον γάμο σας. Αναλυτικά η χρονιά έχει ως εξής:
Επαγγελματικά - Καριέρα: Η χρονιά ξεκινά με εκνευρισμό και ένταση αλλά οι καταστάσεις βελτιώνονται από τα τέλη Φεβρουαρίου. Όλο το έτος θα έχετε να αντιμετωπίσετε ευθύνες, επιπλέον υποχρεώσεις, φόρτο εργασίας. Μην διαμαρτύρεστε, γιατί με αυτό τον τρόπο θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε γνωστά στους άλλους τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, κάτι που στο μέλλον θα σας ανταμείψει και οικονομικά.
Αισθηματικά: Έχετε όλες τις προϋποθέσεις να γίνετε ευτυχισμένοι αυτοί τη χρονιά. Μετά την αστάθεια των προηγουμένων χρόνων οι σχέσεις σας σας γεμίζουν χαρά και σας καλύπτουν απόλυτα. Όλος ο χρόνος έχει πολύ καλές ημέρες για τα αισθηματικά με τον Αύγουστο να πρωτοστατεί και να ακολουθούν ως πιο ερωτικά διαστήματα ο Φεβρουάριος, ο Μάιος, η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, καθώς και ο Νοέμβριος. Ακόμη και εσείς που έχετε αξεπέραστα προβλήματα στο γάμο σας και σκέφτεστε να προχωρείσετε σε διαζύγιο δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων και καλωσορίστε την νέα σας διαφορετική ζωή.
Υγεία: Γενικά καλή η υγεία σας. Προληπτικά λίγη προσοχή κατά την περίοδο των εκλείψεων και γενικά μην αφήνετε τυχόν ανατροπές να σας αγχώσουν. Ευαίσθητο σημείο σας το έντερο και καλό θα ήταν να προσέχετε τη διατροφή σας.
Μην παρασύρεστε σε υπερβολές στη λήψη φαρμάκων, μην γίνετε “κατά φαντασίαν ασθενής”..
Διάσημοι Παρθένοι : Κλώντια Σίφερ, Σοφία Λόρεν, Τζούλια Ρόμπερτς.

ΖΥΓΟΣ:

Όμορφοι Ζυγοί η χρονιά που πέρασε ήταν μια καλή χρονιά για σας. Ο Δίας στον Τοξότη, ο Κρόνος στον Λέοντα και ο Ποσειδώνας στον Υδροχόο έφεραν στη ζωή σας νέες γνωριμίες, βελτίωσαν την καθημερινότητα σας,σταθεροποίησαν φιλίες, σας έδωσαν ευκαιρίες για ταξίδια, και ρομαντικές σχέσεις. Το 2009 τα πράγματα αλλάζουν. Η δράση τώρα μεταφέρεται σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, καριέρας. Πολλοί από εσάς θα μετακομίσετε σε νέο σπίτι, θα αγοράσετε καινούργιο ή θα ανακαινίσετε αυτό στο οποίο κατοικείτε. Θα έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους του στενού συγγενικού σας περιβάλλοντος, και αν το επιθυμείτε μπορείτε να αποκτήσετε παιδί. Παράλληλα αργά και σταθερά μπαίνετε σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης, περισυλλογής και αναζήτησης της πορείας σας στη ζωή. Θέλετε να ασχολείστε μόνο με ουσιαστικές υποθέσεις. Το ανόητο και το ελαφρύ δεν σας ενδιαφέρει καθόλου. Θέλετε να έχετε γύρω σας ανθρώπους που σας αγαπούν πραγματικά και είναι πρόθυμοι να μοιραστούν μαζί σας τα όνειρα, τις επιθυμίες, τις πνευματικές σας αναζητήσεις.Με τον Ποσειδώνα στον Υδροχόο έχετε πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε τέτοιας ποιότητας ανθρώπους. Ας δούμε με λεπτομέρειες τι σας επιφυλάσσει το μέλλον.

Επαγγελματικά - Καριέρα: Παρόλο που εσείς δεν έχετε ως πρώτη προτεραιότητα τη δουλειά σας δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για εξέλιξη στον επαγγελματικό σας χώρο. Τελείως ξαφνικά και χωρίς να το έχετε προσπαθήσει ιδιαίτερα θα σας γίνονται προτάσεις για αλλαγή περιβάλλοντος, αντικειμένου ή ίσως μια προαγωγή που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Επίσης τα οικονομικά σας θα πάρουν μια ισχυρή ενίσχυση είτε από κληρονομιές, είτε από την οικογένεια σας. Μπορείτε θαυμάσια να αναπτύξετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα και να κερδίσετε χρήματα και από εκεί.
Αισθηματικά: Εάν είστε μόνοι επιμένετε να περιμένετε τον ιππότη με το άσπρο άλογο και δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο Μπορεί να δείτε το όνειρο σας να πραγματοποιείται τον Φεβρουάριο ή και τον Αύγουστο έστω και είναι περίοδος εκλείψεων. Προσέξτε μην παρανοήσετε αυτά που θα σας πουν. Αν είστε δεσμευμένοι, κατά τις ίδιες περιόδους προσέξτε μην παρεξηγηθείτε με τον σύντροφο σας. Προτιμήστε να κάνετε ρομαντικές βόλτες και αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις για αργότερα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας τον Σεπτέμβριο σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς.
Υγεία: Η υγεία σας χωρίς προβλήματα αλλά καλό θα ήταν να ανανεώσετε τις συνήθειες σας. Δοκιμάστε νέα είδη γυμναστικής, νέα προϊόντα περιποίησης και σωστότερη διατροφή. Οι αλλαγές αυτές θα σας ανανεώσουν και ψυχικά με αποτέλεσμα να λάμπετε!!
Διάσημοι Ζυγοί: Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Μυστηριώδεις Σκορπιοί μπορείτε να χαμογελάτε ικανοποιημένοι. Είστε και εσείς από αυτούς που η νέα χρονιά έρχεται φορτωμένη με δώρα. Το 2008 σας προσφέρει την δυνατότητα των μακρινών ταξιδιών (ναι ακόμη και σεις οι «σκοτεινοί» και μοναχικοί τύποι θα θελήσετε να δείτε τι γίνεται στον κόσμο), της μόρφωσης, της ανάπτυξης, των καλών σχέσεων με γείτονες και αδέλφια, και ίσως έναν μεγάλο έρωτα. Οι φιλικές σχέσεις σταθεροποιούνται μάλιστα μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα υπάρξουν άνθρωποι οι οποίοι θα πιστέψουν στα ταλέντα σας θα σας βοηθήσουν να τα εκδηλώσετε, και να τα προωθήσετε .Καλό θα είναι να μην χάνεστε στα μυστηριώδη και μεγαλεπήβολα σενάρια που κατασκευάζει το μυαλό σας αλλά να συγκεντρωθείτε σε έναν στόχο και να προσπαθήσετε να τον πετύχετε. Άλλωστε είστε γνωστοί για το πάθος με το οποίο αγωνίζεστε να πετύχετε αυτό που θέλετε. Αρκεί να ξεκινήσετε.. Ας δούμε λοιπόν τι λένε τα άστρα για το 2008
Επαγγελματικά - Καριέρα: Όπως ανέφερα προηγουμένως θα πρέπει να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας και με πειθαρχία, προσήλωση και αφοσίωση να τον πετύχετε. Πρέπει να είστε συνεργάσιμοι, να διατηρείτε ήπιους τόνους στη συνεργασία σας με τους άλλους και οργανωτικοί. Έχοντας αυτή τη συμπεριφορά θα δείξετε τα ηγετικά σας προσόντα τα οποία θα εκτιμηθούν από αυτούς που πρέπει και θα σας οδηγήσουν στην κορυφή. Οικονομικά δεν θα έχετε ιδιαίτερες αλλαγές. Εξάλλου η περυσινή χρονιά ήταν πολύ γενναιόδωρη σε σχέση με τα χρήματα. Φροντίστε να τα κρατήσετε και μην τα σπαταλάτε άσκοπα. Στην έκλειψη του Αυγούστου ίσως αντιμετωπίσετε κάποιο απρόσμενο γεγονός σχετικά με τους προϊσταμένους σας.
Αισθηματικά: Δεν θα πρέπει να έχετε παράπονο. Μπορεί να μην υπήρχε σταθερότητα στην ερωτική σας ζωή υπήρξε όμως ποικιλία. Ο Ουρανός θα παραμείνει στους Ιχθείς για αρκετό ακόμη διάστημα αλλά τώρα έχετε την βοήθεια του Κρόνου ο οποίος μπορεί να σταθεροποιήσει κάπως τα αισθηματικά σας. Ενεργοποιήστε την διαίσθηση σας ώστε να επιλέξετε σωστά και αφεθείτε στην μαγεία του έρωτα. Ιδιαίτερα ερωτική περίοδος ο Οκτώβριος μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, διάστημα κατά το οποίο η λίμπιντο σας θα κτυπήσει κόκκινο. Ακόμη η Αφροδίτη στο ζώδιο σας από τις 24 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 18 Οκτωβρίου σας δίνει πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες και φλερτ.
Υγεία: Έχετε πάντα υπερβολική ενέργεια την οποία πρέπει να εκτονώνετε. Η έντονη σωματική άσκηση που φτάνει μέχρι το σημείο της καταπόνησης είναι ιδανική για σας. Μπορείτε να γυμναστείτε σε γυμναστήριο ή να επιλέξετε δραστηριότητες κοντά στη φύση. Αρκεί να μην το παρακάνετε και κινδυνέψετε.
Διάσημοι Σκορπιοί: Ντέμυ Μουρ, Αλαίν Ντελόν, Σμαράγδα Καρύδη.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Μετά από μια ολόκληρη χρονιά που φιλοξενούσατε το Δία στο ζώδιο σας και κάποια πράγματα σας έρχονταν πολύ εύκολα, ήρθε η στιγμή να δραστηριοποιηθείτε και να αναπτυχθείτε ιδιαίτερα στο επαγγελματικό επίπεδο. Εξακολουθούν οι ανατροπές στο οικογενειακό περιβάλλον οι οποίες μπορεί να σας οδηγήσουν σε μετακόμιση, σε διακοπή των σχέσεων με την οικογένεια ή αντίθετα στην στενή προσέγγιση και επικοινωνία με τους δικούς σας. Η μετακίνηση του Δία στον Αιγόκερω σας δίνει μεγάλη βοήθεια στα οικονομικά. Εσείς που δεν δίνατε ιδιαίτερη σημασία στα χρήματα φέτος θα θελήσετε να ανοίξετε τραπεζικό λογαριασμό και μάλιστα μέχρι τέλος της χρονιάς να τον έχετε κάνει αρκετά παχυλό. Θα τα καταφέρετε έστω και αν οι συνθήκες στα επαγγελματικά είναι αρκετά πιεστικές. Ο Πλούτωνας έχει ολοκληρώσει το έργο του στο ζώδιο σας και θα το εγκαταλείψει για κάποιο διάστημα, όμως το καλοκαίρι επανέρχεται ανάδρομος και τακτοποιεί και τις τελευταίες εκκρεμότητες. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι τις τρεις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας θα αισθάνεστε κάπως περίεργα. Το τρίγωνο Δία –Κρόνου σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας - εάν είναι εφικτά - και έχετε δουλέψει σκληρά για αυτά. Εξάλλου η διαίσθηση σας είναι πολύ ανεπτυγμένη και μπορείτε να καταλάβετε πως πρέπει να κινηθείτε. Αναλυτικότερα:
Επαγγελματικά - Καριέρα: Θα πρέπει να κινηθείτε με ευελιξία και προσαρμοστικότητα στα νέα δεδομένα που θα προκύψουν. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω από το κανονικό, να απασχοληθείτε σε ένα νέο αντικείμενο, να οργανωθείτε, να συνεργαστείτε με άλλους για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Να ξέρετε ότι θα ανταμειφθείτε υλικά, ηθικά και οικονομικά μόνο αν είστε σοβαροί, συνεπείς και πραγματικά εργατικοί.
Αισθηματικά: Συνήθως δεν προβληματίζεστε πολύ για τα αισθηματικά σας. Είστε από τους ανθρώπους που προτιμούν να περνούν καλά με το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει χωρίς να σκέφτεστε αν και πότε θα προχωρήσετε σε επίσημη δέσμευση. Όμως η χρονιά ξεκινά με την ανάδρομη επιστροφή του Άρη απέναντι από το ζώδιο σας με αποτέλεσμα νεύρα, εκνευρισμούς, διαφωνίες. Η όψη αυτή θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Ιανουαρίου και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Αν δεν θέλετε να καταλήξετε σε οριστική ρήξη φροντίστε να κρατήσετε τους τόνους χαμηλούς. Ευνοϊκές περίοδοι για τα αισθηματικά σας ο Απρίλιος καθώς και από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου όταν η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας.
Υγεία: Θα πρέπει να προσέξετε να μην εξαντληθείτε κάτω από το βάρος των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Φροντίστε να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε, να τρέφεστε σωστά και να μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείτε.
Διάσημοι Τοξότες Μπράντ Πητ, Γούντι Άλεν, Τζέην Φόντα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Από τις 18 Δεκεμβρίου φιλοξενείτε τον πλανήτη Δία στο ζώδιο σας. Ίσως η μεγάλη παραμονή του Άρη στο οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών να προκάλεσε εκνευρισμούς, εντάσεις, ίσως χωρισμούς. Όμως τώρα δεν σας επηρεάζει και θα πρέπει να αισθάνεστε ιδιαίτερα όμορφα. Ο Δίας σε τρίγωνο διαρκείας με τον Κρόνο στην Παρθένο σας οπλίζει με την δύναμη και την αισιοδοξία που χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Εσείς που γνωρίζετε ότι για να πετύχετε κάτι θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά δεν έχετε να φοβάστε τίποτε. Η καθημερινότητα σας εξακολουθεί να δέχεται την επιρροή του Ουρανού προκαλώντας απρόοπτα και μικρές ανατροπές αλλά παράλληλα σας ανοίγει δρόμους για ταξίδια, σπουδές, επαφές με μακρινούς πολιτισμούς. Προσοχή κατά την περίοδο των εκλείψεων σε συναλλαγές με Τράπεζες , Εφορίες, νομικές υποθέσεις.
Επαγγελματικά - Καριέρα: Αισθάνεστε αρκετά δυνατοί ώστε να σκέφτεστε ακόμη και την προοπτική να κάνετε μια δική σας δουλειά. Με την εύνοια του Κρόνου και του Δία έχετε σίγουρη την επιτυχία είστε απασχολείστε στην δική σας επιχείρηση είτε εργάζεστε σε σχέση εξαρτημένης εργασίας. Εννοείται βέβαια ότι η επαγγελματικές επιτυχίες συνοδεύονται και από οικονομικές απολαβές. Αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες σε περιόδους ανάδρομου Ερμή. Αυτές είναι τέλη Μαΐου ως τα μέσα Ιουνίου και τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.
Αισθηματικά: Η εύνοια του Δία έρχεται αρωγός και στις αισθηματικές σας υποθέσεις Με εξαίρεση τον Μήνα Μάρτιο που ο Άρης θα βρίσκεται και πάλι απέναντι από το ζώδιο σας και θα προκαλέσει εντάσεις στη σχέση με τον σύντροφο η χρονιά αυτή μπορεί να σας δώσει τον σύντροφο που αναζητάτε. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας από τις 24 Ιανουαρίου ως και τις 16 Φεβρουαρίου καθώς και οι ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει με το ζώδιο σας το Μάιο δίνει πολλές προοπτικές για μια σχέση που θα καλύψει τις συναισθηματικές σας ανάγκες και θα τονίζει την επιθυμία σας για δέσμευση.
Υγεία: Προσέξτε τις υπερβολές σε θέματα διατροφής και μην κάνετε υπερβολές σε φαγητό και ποτό. Ο Κρόνος στην Παρθένο σας βοηθά να τηρήσετε το πρόγραμμα που ακολουθείτε.
Διάσημοι Αιγόκεροι: Σάκης Ρουβάς, Άβα Γκάρντερ , Γκουίνεθ Παλτρόου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Μετά από δύο κουραστικά χρόνια που είχατε τον Κρόνο – τον πλανήτη των περιορισμών και των πρέπει - απέναντι από το ζώδιο σας μπορείτε να αναστενάξετε από ανακούφιση. Ο Κρόνος μετακινήθηκε στην Παρθένο από όπου θα βάλει μια τάξη στα οικονομικά σας και θα σας μάθει τι σημαίνει οικονομία. Οι σχέσεις δοκιμάστηκαν επίσης και άντεξαν αυτές που έχουν πραγματικά κάτι να σας δώσουν. Τώρα πλέον γνωρίζετε ότι τα παραμύθια, τα όνειρα και η φαντασία δεν αρκούν για να σας κάνουν ευτυχισμένους. Οι σχέσεις χρειάζονται σταθερότητα και συντροφικότητα για να αναπτυχθούν. Τα επαγγελματικά σας απασχολούν έντονα το μυαλό σας και αρκετοί Υδροχόοι θα επιλέξετε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με την τέχνη εκφράζοντας την ευαισθησία και τις καλλιτεχνικές τάσεις με τις οποίες σας προικίζει ο Ποσειδώνας. Προτείνω να εξασφαλίσετε όσο είναι δυνατό τις οικονομικές απολαβές και μετά ξεκινήστε. Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους θα σας ξαφνιάζει άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα. Πιο αναλυτικά:
Επαγγελματικά - Καριέρα: Θα έλεγα ότι στα θέματα που αφορούν την καριέρα και τα επαγγελματικά σας δεν δίνετε και μεγάλη σημασία φέτος. Όμως θα πρέπει να είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά και έντονα ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Από 28 Ιανουαρίου μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην υπογράψετε συμβόλαια λόγω του ανάδρομου Ερμή. Επίσης να είστε προσεκτικοί κατά την διάρκεια όλων των εκλείψεων οι οποίες πραγματοποιούνται στον άξονα σχέσεων –συνεργασιών. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια απώλεια. Δεν αποκλείεται πάντως να δεχθείτε και οικονομική ενίσχυση από άλλους ή να πάρετε κάποιο δάνειο.
Αισθηματικά: Οι δυσκολίες των δύο προηγούμενων χρόνων σας άφησαν κάπως προβληματισμένους, διστακτικούς και αναποφάσιστους. Πολλοί χωρίσατε, άλλοι καταφέρατε να κρατήσετε τη σχέση σας μέσα από δυσκολίες και αντιξοότητες. Τώρα καλείστε όλοι να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε. Νοιώθετε την ανάγκη να πάρετε σοβαρές αποφάσεις σχετικά με την ερωτική σας ζωή. Μην πάρετε αποφάσεις τον Ιανουάριο. Πολύ καλύτερη περίοδος είναι από τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι τις 12 Μαρτίου με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Το ίδιο κατάλληλη περίοδος για αναθέρμανση σχέσεων ή νέες ερωτικές γνωριμίες το διάστημα από 25 Μαΐου μέχρι τις 17 Ιουνίου. Αποφύγετε οποιαδήποτε απόφαση την περίοδο των εκλείψεων.
Υγεία: Η υγεία σας καλή αλλά προσοχή όχι υπερβολές. Προσέχετε τα φάρμακα που παίρνετε, περιορίστε το κάπνισμα και την κατανάλωση αλκοόλ. Επιλέξτε υγιεινή διατροφή, και άσκηση. .
Διάσημοι Υδροχόοι Πέμυ Ζούνη, Φάρα Φώσετ.

ΙΧΘΕΙΣ:

Το 2008 ήταν μια χρονιά που έπρεπε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονταν στον επαγγελματικό τομέα και παράλληλα να ανταποκριθείτε στα απρόοπτα γεγονότα και στις εσωτερικές διεργασίες που σας απασχολούσαν. Το 2009 έρχεται να δώσει νέα ώθηση στην προσωπική σας ζωή, να εξετάσει την ποιότητα των προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών, να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Ο Κρόνοςστην Παρθένο μπορεί να υποβάλει σε τεστ αντοχής το γάμο ή τη σοβαρή σχέση σας αλλά να θυμάστε ότι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα θα σας οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά στην συναισθηματική ολοκλήρωση και στην ωριμότητα Οι σχέσεις που θα αντέξουν είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούν σε συμβίωση ή σε γάμο. Μόνο οι επιπολαιότητες δεν συγχωρούνται. Κατά την περίοδο των εκλείψεων προσέξτε μην παρασυρθείτε σε κάποιο παράνομο φλερτ γιατί είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθείτε και να οδηγήσετε τον δεσμό σας σε οριστική ρήξη. Οι φίλοι σας θα είναι κοντά σας όλο το χρόνο για να σας στηρίζουν και να μοιράζονται τις ανησυχίες σας. Αρκετοί από εσάς λόγω της έντονης ανάγκης σας για προσφορά δεν αποκλείετε να ενταχθείτε σε μια ομάδα ένα φιλανθρωπικό σωματείο, ή να παρέχετε πρακτική, υλική και συναισθηματική στήριξη σε αυτούς που τη χρειάζονται. Είναι μια χρονιά πού το πνεύμα σας θα είναι ανοικτό σε νέες τάσεις, νέα ρεύματα, ενώ η πολύτιμη διαίσθηση σας που σας έχει προστατέψει πολλές φορές θα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη. Ας δούμε πιο αναλυτικά τι σας φέρνει το 2008:
Επαγγελματικά - Καριέρα: Η προηγούμενη χρονιά σας έφερε πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο. Τώρα πρέπει να κρατήσετε και να αναπτύξετε αυτά που είχατε πετύχει. Θα έχετε τη συμπαράσταση αξιόλογων ανθρώπων που θα συμφωνούν με τα σχέδια σας και θα έχουν τη δυνατότητα να τα υποστηρίξουν. Από τα μέσα Ιουνίου θα υπάρξει ένας προβληματισμός σχετικά με το αντικείμενο της εργασίας σας. Θέλετε να καταλάβετε αν η τωρινή εργασία σας καλύπτει εκτός από τις οικονομικές ανάγκες σας και την ανάγκη σας για δημιουργία και έκφραση. Θεωρώ ότι θα καταλήξετε σε κάποια απόφαση μετά τα μέσα Νοεμβρίου. Τότε δεν αποκλείεται να αλλάξετε και εργασιακό αντικείμενο. Τα οικονομικά σας δεν δείχνουν κάποια συγκλονιστική αλλαγή. Εάν αποφασίσετε να αλλάξετε επάγγελμα μην ανοίγεστε οικονομικά μέχρι να σταθεροποιηθεί η νέα σας εργασία.
Αισθηματικά: Έχετε κουραστεί με τις ανατροπές τις αντιξοότητες και τις αλλαγές στα αισθηματικά σας. Θέλετε να αποκτήσετε μια σχέση σταθερή, ώριμη σοβαρή με τα μέλη της να μοιράζονται βαθιά και έντονα συναισθήματα. Όταν θα έρθει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας – 13 Μαρτίου με 5 Απριλίου – θα είστε σε μια θαυμάσια περίοδο για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Ο ρομαντισμός, η ευγένεια, η τρυφερότητα γεμίζουν την καρδιά σας. Πολύ πιθανό να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα. Καλή περίοδος για τα αισθηματικά και το διάστημα 18 Ιουνίου με 13 Ιουλίου. Προσέξτε κατά τη διάρκεια της σεληνιακής έκλειψης τον Φεβρουάριο. Ίσως βρεθείτε στην ανάγκη να επιλέξετε μεταξύ δύο καταστάσεων. Προτείνω να το σκεφτείτε καλά, και να ζητήσετε και τη βοήθεια της λογικής. Έστω αυτής της λίγης που σας απομένει όταν ερωτεύεστε…
Υγεία: Φέτος θα μπορούσατε να εμπλακείτε σε κάποιο ομαδικό σπορ, να γραφτείτε σε μια σχολή χορού, σε έναν εκδρομικό σύλλογο. Το σημαντικό είναι να ασκήστε μαζί με άλλους γιατί τα οφέλη θα είναι διπλά. Και συνδυασμός άσκησης με ψυχαγωγία και νέες γνωριμίες. Προσπαθήστε να ακολουθείτε σταθερά ένα πρόγραμμα στην άσκηση και την διατροφή.
Διάσημοι Ιχθείς: Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Λίζα Μινέλι.


από http://fe-mail.gr

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner